За нас

За K&K спорт – или магията с купи, медали и плакети

„К и К спорт” е създадена през 1991 г. От 1993 г. започва дейност в областта на производството и търговията със спортни награди. Занимаваме се с изработката на купи, медали, плакети, розетки, спортни купи, фигури и подаръци.

Наши партньори са водещи европейски, китайски и американски фирми от бранша. През 2001г. компанията направи голяма крачка като се премести в нов шоурум, разположен в близост до Министерството на физическото възпитание и спорта. На повече от 70кв. м. ви предлагаме голямо разнообразие от спортни награди на достъпни цени. Имаме изградени дългогодишни взаимоотношения не само с наши партньори, но и с клиенти, защото точността в сроковете на изпълнение на поръчката е приоритет. Постоянно обогатяваме нашият асортимент от продукти и се стремим към максимално качество и професионализъм, защото “Ние знаем какво искат победителите!!!”

            С цел да задоволим нуждите на всяка една федерация, спортен клуб или друга държавна институция и частни фирми започнахме внос и производство на рекламни материали: значки, ключодържатели, химикалки, аксесоари за бюро, различни подаръчни комплекти, кристални сервизи и аксесоари. В комбинация с машинната база, с която разполагаме, даваме възможността на нашите клиенти да направят личен персонализиран подарък или да си поръчат цели серии рекламни материали, за да представят своята фирма, спортна организация и тн.

           С развитието си разбрахме, че за да достигнем до всеки един клиент и да му създадем необходимият комфорт  и внимание при поръчка е необходимо да работим с различни рекламни агенции, спортни магазини и фирми в другите по-големи градове. Наличието на най-модерните технологии в нашият бранш и започнатия внос и търговия с различни материали за гравиране, сублимационен и трансферен печат допринесе за развитието на тези ни взаимоотношения. Но желанието ни за растеж не спира до тук и благодарение на добрите дългогодишни взаимоотношения с някои наши спортни организации, започнахме да произвеждаме спортни награди и за някои международни спортни организации, спортни федерации от Турция, Гърция и Румъния. Надяваме се в близко бъдеще тези ни контакти да нарастват и да дават път на развитието на „К и К спорт”.

Можете да прочетете повече за продуктите ни в нашия блог.