Купи – символът на отбора шампион!

Когато чуят купа- образът, който излиза в съзнанието на хората е Купата на Шампионска лига, Световната купа по футбол, Купа Стенли и тн.

Купата представлява символът на отборната победа, която в последствие е развита и в приз за индивидуално класиране, заето второ и трето място. Затова при купата не е водещ цвета на метала. В повечето случаи е сребърист или златист. Едни от най-известните символи в световен мащаб са в сребрист цвят.

спортни купи

Рядко се срещат купи с бронзов цвят.

купа бронз

Купите се различават по своята височина, която ги степенува за първо, второ и трето място. В някои първенства купата замества ролята на медала (Испанската Примера дивизион, където всеки футболист от шампионския тим получава малко копие на голямата отборна купа). В тези случаи препоръчваме купите от нашата „бейби линия“ . Най-масовите модели можете да изберете от нашата „комфортна линия“ ,когато търсите по-луксозен и среднофинансов трофей можете да разгледате нашата „престижна“  и „кристална“ линия . А когато Ви трябва наистина впечатляващ модел, достоен за световен първенец погледнете сред моделите от нашата „Луксозна линия“ .

Питате се с какво нашите награди са по-различни?

Нашият отговор: Въпреки уеднаквяването на този бизнес в световен план, ние се опитваме да бъдем винаги различни. Горди сме че предлагаме модели, които не са еднообразни и обединяват стиловете в трофеите по цял свят. Разполагаме с модели типични за Северна Америка , пищния стил на Южна Америка, шармантните италиански модели награди , с орнаменти, характерни за изтока .

С повече от 150 модела (реални и поддържани в големи количества), с тяхните височинни разновидности и с безграничността на Вашата фантазия,то купите просто нямат край, остава само да има шампиони и победители!

 

Медалите- от миналото до днес

 

В миналото медалите винаги са били символ на чест и слава, най-висшо признание. Символиката на тази награда не се е променила и до днес.  Медалите  са най-ценната и желана награда на Олимпийските игри ,на различни спортни турнири и състезания, които се организират в конкретен вид спорт.

Една от основните дейности на К  и К Спорт е изработката на оригинални медали за вашите състезания. Те се правят от висококачествен материал и биват изработени в три разновидности- златен, сребърен и бронзов.  Отличават се с високо качество . Всеки един медал, който  изработваме за нашите клиенти е  уникален.  Може да бъде гравиран с желан от вас текст или лого, като също така може да бъде изобразен спортен знак, за да е в синхрон със събитието, за което е поръчан медалът.

медали

В зависимост от изработката, медалите се подразделят на два основни вида – до 50мм и медали над 60мм. Предлагаме на българския пазар и уникални медали, т.нар “ Специализирани„.  Те се състоят от стилизирани изображения на конкретен вид спорт.  Отличават се с по-голяма тежест и външен диаметър на линията -50мм.

През  годините сме изградили стабилни партньорски отношения и се грижим за изработката на медали за нуждите на  Министерство на физическото възпитание и спорта,  Българска асоциация спорт за всички, Българска федерация по мотоциклетизъм и други федерации и спортно организации.

Ние сме професионалисти в сферата на изработка на медали. Доверете ни се, защото “ Ние знам какво искате победителите“!